Skontaktuj się z nami:
+48 12 656 51 58


Aktualności

Targi EuroGastro 21-23 marca - będziemy tam!

POSbistro randka z ekspertem horeca - targi eurogastro 2018

Randka z ekspertem z gastronomii już 21-23 marca 2018 na Targach Eurogastro w Warszawie. Pytaj o co chcesz zupełnie za darmo!

Nasz partner POSbistro organizuje randki z ekspertami HoReCa! Już teraz można zapisywać się na bezpłatne, 30-minutowe konsultacje z wybranym specjalistą z branży HoReCa.

Chcesz rozwinąć swój biznes, aby przynosił większe zyski? Chcesz otworzyć swój punkt gastronomiczny i potrzebujesz odpowiedzi na mnożące się pytania?

Zapraszamy do konsultacji z praktykami z branży gastronomicznej!   

 

Eksperci, do których możesz zapisać się na konsultacje:

  Marta Kuznowicz Dominium Pizza   Marta Kuznowicz  - Kierownik działu IT,  Dominium Pizza
- Jak optymalnie zarządzać menu w sieciach i franczyzach?
- Magazyn i receptury od strony informatycznej.
- Efektywne wykorzystanie technologii IT w sieciach gastronomicznych.
 
Marta Kosecka przepisnagastronomie   Marta Kosecka  - Adwokat i autorka bloga  przepisnagastronomie.pl
- Jakie umowy dla pracowników?
- Umowy na wynajem lokalu, na co zwracać uwagę?
- RODO w gastronomii, czyli co musisz wiedzieć o nowych przepisach?
 
  Mateusz Wawro Głodny YT   Mateusz Wawro  - Autor kanału  Głodny  na Youtube
- Od food trucka do lokalu, jak to zrobić?
- Menu i szerokość asortymentu w małej gastronomii,
- Czy aby na pewno potrzebujesz food trucka?
 
  Mateusz Szpak Frytki belgijskie w Krakowie   Mateusz Szpak  -  Współzałożyciel  franczyzy,  Frytki belgijskie w Krakowie
- Jak otworzyć foodtrucka i nie zamknąć go po roku?
- Wszystko czego nie spodziewasz się otwierając foodtrucka
- Jak zorganizować sukces w street foodzie?
 
  Magda Sławińska-Rzemek Infakt   Magda Sławińska-Rzemek  - Doradca podatkowy,  Infakt
- Podatki w gastronomii
- Obowiązki związane z zatrudnieniem pracowników i dotacje na zatrudnienie
- Rozliczanie programów lojalnościowych oraz napiwków w gastronomii
 
  Tymon Krzywodajć Kekemeke   Tymon Krzywodajć  - Projekt Manager,  Kekemeke
- Program lojalnościowy jako narzędzie marketingowe
- Bezpieczeństwo systemów lojalnościowych
- Rola personelu w efektywnosci programów lojalnościowych
 
  Edyta Małkiewicz Paymax   Edyta Małkiewicz  - Dyrektor Handlowa,  Paymax
- Wszystko o terminalach płatniczych i kwestiach formalno-prawnych, 
- Terminale płatnicze czyli na co zwracać uwagę przy ocenie oferty?
 
Dominik Hubicki Via Caffe w Krakowie   Dominik Hubicki  - Właściel kawiarni,  Via Caffe  w Krakowie
- Dywersyfikacja oferty w kawiarni, czyli co pomaga więcej zarabiać? 
- Jak łączyć kawę z dodatkami i co smakuje najlepiej? 
- Jak napisać dobry binzesplan na otwarcie kawiarni? 
   
  Jarosław Jasiński Odkupienie Win   Jarosław Jasiński  - Sommelier, Adviser and wine purchaser,  Odkupienie Win
- Jak układać kartę win?
- Jak zarabiać na winie?
- Wino i jedzenie - wartość dodana (wine & food pairing) 
 
  Bartłomiej Gołębiowski Hard Rock Cafe   Bartłomiej Gołębiowski  - Manager,  Hard Rock Cafe
- Menu engineering czyli jak poprawić dochodowość menu 
- Jak przekonać pracowników do podnoszenia sprzedaży?
- Jak zarządzać kosztami?
 
  Tomasz Jench NYPD   Tomasz Jench  - Właściciel franczyzy,  NYPD
- Współpraca z portalami do zamówień online - na co uważać?
- Aspekty formalne przy otwieraniu pizzerii (VAT, HACCP, magazyn) oraz  dobór lokalizacji
 

Grzegorz Aksamit Stava

Grzegorz Aksamit - Wiceprezes, Stava
- Uruchomienie dowozów jedzenia w restauracji od zera
- Optymalizacja dowozów jedzenia w restauracji
- Rentowność i finanse w branży dowozów jedzenia
 

 

Szczególnie zachęcamy do udziału w konsultacjach z Magdaleną Greloch!

Magdalena Greloch ESC SA
  Magdalena Greloch  - Wiceprezes zarządu,  ESC SA
- Jak uzyskać dofinansowanie na urządzenie fiskalne?
- Fiskalizacja online, z czym to się wiąże?
- Infrastruktura IT w lokalach gastronomicznych
 

ZAPISZ SIĘ NA BEZPŁATNE  KONSULTACJE

 
Zapraszamy na STOISKO D-18 (OBOK OLIMPIADY KAWY) podczas Targów EuroGastro (ul. Marsa 56c w Warszawie). Każdy, kto dokona rejestracji online, może odbyć całkowicie bezpłatne konsultacje z wybranym przez siebie specjalistą. Konsultacje będą odbywać się w blokach 30-minutowych. 
 
Chcesz otrzymać zaproszenie uprawniające do bezpłatnego wejścia na teren targów EuroGastro 2018?

 

   
Powrót